Skip to main content

Boende


Vårt lilla och personliga gårdshotell består av sex rum fördelade i två flyglar som är omsorgsfullt renoverade. I den ena flygeln finns fyra rum; tre dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum. I den andra flygeln finns två rum; ett dubbelrum och ett trebäddsrum i två plan med egna badrum. Vi vill att våra gäster ska känna sig varmt omhändertagna och gör vårt bästa för att alltid ge det lilla extra.

Frukost, som serveras vi på vår gårdsrestaurang mellan klockan 08.00 och 10.00, består av kaffe, te, nybakat bröd, ägg, yoghurt med säsongens bär och egentillverkad äppelmust.

Rum 1 Dubbelrum med delat badrum

Det här mysiga dubbelrum ligger i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum.

Pris: 1300 kr inkl. frukost (enkelrum 1100 kr)

Rum 2 Dubbelrum med delat badrum

Det här trevliga dubbelrummet ligger i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum.

Pris: 1300 kr inkl. frukost (enkelrum 1100 kr)

Rum 3 Dubbelrum med delat badrum

Det här charmiga dubbelrummet ligger på övervåningen i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum. 

Pris: 1300 kr inkl. frukost (enkelrum 1100 kr)

Rum 4 Fyrbäddsrum med delat badrum

Det här rymliiga fyrbäddrsummet ligger på övervåningen i vår östra flygel där det finns ytterligare tre dubbelrum som delar på två badrum. 

Pris: 2200 kr inkl. frukost

Rum 5 Dubbelrum med eget badrum

Ett rum i två våningar där ni sover på övervåningen och har eget badrum och ett litet sällskapsrum i entréplan.  

Pris: 1700 kr inkl. frukost

Rum 6 Trebäddsrum med eget badrum

Här har ni sovavdelning med en dubbelsäng och en enkelsäng på övervåningen och eget badrum i entréplan.

Pris: 2200 kr inkl. frukost (dubbelrum 1700 kr)

Äta


I vår gårdsrestaurang kan du njuta av smårätter, vedugnsbakade personliga pizzor och desserter. Mycket av det vi serverar kommer från våra egna odlingar och från närområdet. Maten är komponerad  till de drycker vi producerar och serverar på gården. Många av de vedugnsbakade pizzorna är vegetariska, men tyvärr kan vi inte erbjuda några glutenfria i vår vedugn, dock finns flera glutenfria alternativ. 

Du som bor på gården är alltid garanterad ett bord i restaurangen men vi vill gärna att ni bokar den tid som passar er. 

Boka bord

Öppettider

Restaurangen öppnar kl 18.30

Fredag och lördag från 28 april till 17 juni.
Varje dag från 23 juni till 26 augusti.