Boende


Vårt lilla och personliga gårdshotell består av sex rum fördelade i två flyglar som är omsorgsfullt renoverade. I den ena flygeln finns fyra rum; tre dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum. I den andra flygeln finns två rum; ett dubbelrum och ett trebäddsrum i två plan med egna badrum. Vi vill att våra gäster ska känna sig varmt omhändertagna och gör vårt bästa för att alltid ge det lilla extra.

Frukost, som serveras vi på vår gårdsrestaurang mellan klockan 08.00 och 10.00, består av kaffe, te, nybakat bröd, ägg från gården, yoghurt med säsongens bär och egentillverkad äppelmust.

Rum 1 Dubbelrum med delat badrum

Det här mysiga dubbelrum ligger i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum.

Pris: 1200 kr inkl. frukost (enkelrum 1000 kr)

Rum 2 Dubbelrum med delat badrum

Det här trevliga dubbelrummet ligger i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum.

Pris: 1200 kr inkl. frukost (enkelrum 1000 kr)

Rum 3 Dubbelrum med delat badrum

Det här charmiga dubbelrummet ligger på övervåningen i vår östra flygel där det finns ytterligare två dubbelrum och ett fyrbäddsrum som delar på två badrum. 

Pris: 1200 kr inkl. frukost (enkelrum 1000 kr)

Rum 4 Fyrbäddsrum med delat badrum

Det här rymliiga fyrbäddrsummet ligger på övervåningen i vår östra flygel där det finns ytterligare tre dubbelrum som delar på två badrum. 

Pris: 2000 kr inkl. frukost

Rum 5 Dubbelrum med eget badrum

Ett rum i två våningar där ni sover på övervåningen och har eget badrum och ett litet sällskapsrum i entréplan.  

Pris: 1500 kr inkl. frukost

Rum 6 Trebäddsrum med eget badrum

Här har ni sovavdelning med en dubbelsäng och en enkelsäng på övervåningen och eget badrum i entréplan.

Pris: 2000 kr inkl. frukost (dubbelrum 1500 kr)

Äta


I vår gårdsrestaurang kan du njuta av vedugnsbakad pizza med lokala ingredienser samt förrätter och desserter som är komponerade efter de drycker vi producerar på gården. Vi har många vegetariska pizzor men tyvärr kan vi inte göra några glutenfria i vår vedugn. För de som vill ha ett glutenfritt alternativ finns sallad och förrätter.

pdfKlicka för att se vår meny

Du som bor på gården är alltid garanterad ett bord i restaurangen.

Boka bord

Öppettider

Restaurangen öppnar kl 18.30

Fredag och lördag från 29 april till 17 juni.
Onsdag till söndag från 17 juni till 21 augusti.
Fredag och lördag 29 augusti till 1 oktober.

 

Bo, ät  och konferera på Särtshöga Vingård

Mitt på den vackra östgötaslätten med utsikt över Omberg ligger Särtshöga Vingård, en av världens nordligaste vingårdar. Till oss är du välkommen under sommarhalvåret för att bo på vårt lilla gårdshotell, delta i vinprovning och äta gott.

Bo och äta   |   Vinprovning    |   Möten och konferens   |   Kontakta oss